Over ons

In de huidige wereld waar big data big business is en waarin we meer en meer digitaal met elkaar zijn verbonden, maken wij nog steeds met analoog mensenwerk verbinding met onze klanten. Want elk traject begint met een goed persoonlijk gesprek over het functioneren en/of renderen van jouw organisatie. We willen bijdragen aan stabiliteit en continuïteit en samen met je de volgende stap(pen) in de ontwikkeling van je organisatie maken.

Verandering is de sleutel

Verandering is de sleutel voor groei en doorontwikkeling. Daarbij kijken we altijd naar het perspectief voor de lange termijn door het ontwikkelen en implementeren van praktische oplossingen. Ook zijn we er om met je te reflecteren, en jou en je mensen te laten excelleren. Met elkaar maken we van verandering verbetering. Wij zijn de partner die de verantwoordelijkheid op zich neemt dat je nieuwe stappen kunt zetten. We maken de verandering dan ook tastbaar en meten en borgen het langdurige effect ervan, ook als we weg zijn. En dat geeft vertrouwen. In het nu en in de toekomst.

Michel Mossel

Sommige mensen weten van nature hoe ze een team beter kunnen laten functioneren. Als jeugdspeler van FC Twente en semi-prof bij Heracles was Michel Mossel op elke positie inzetbaar. Hij stond daar waar het team hem nodig had, altijd spelend in dienst van het elftal. Daar komt waarschijnlijk zijn drive vandaan om teams beter te laten presteren.

Zijn voetbalcarrière combineerde hij met een studie bouwkunde aan de Hogeschool Enschede. Na zijn afstuderen kon hij direct aan de slag als werkvoorbereider bij Heagens Bouw. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en al snel startte hij z’n eigen management en consulting bureau. In 2011 begon hij met Mangineers, voltooide zijn masterstudie ‘Strategisch management in grote organisaties’ en wist het toen zeker: “Wie ben je, waar sta je, waar loopt je tegenaan in je organisatie qua macht, cultuur en structuur? Dat is mijn speelveld.”

“Wie ben je, waar sta je, waar loopt je tegenaan in je organisatie qua macht, cultuur en structuur? Dat is mijn speelveld.”

Als oud profvoetballer heeft hij tegenwoordig een ander doel voor ogen: dat van zijn opdrachtgever. Waar wil hij of zij naartoe en welk plan en hulpmiddelen zijn er nodig om verbetering, versnelling, vergemakkelijking, en vernieuwing te krijgen?

Meer dan ooit heeft het management in organisaties advies nodig over de integrale aanpak van strategie en digitalisering (BIM).
Michel: “Ontwikkelmanagement is alleen succesvol als je mensen centraal staan én er vanuit integraliteit gedacht en gehandeld wordt. In dit soort processen speel ik een centrale rol.”

Mensen en teams verder brengen zit bij Michel in zijn dna. Niet voor niets heeft hij het diploma Oefenmeester I, UEFA-A (voetbalcoach) op zak, trainde hij het landelijke jeugdteam O17 en O19 van diverse vooraanstaande clubs in de landelijke competitie en draagt hij bij aan de ontwikkeling van jongeren als senior adviseur van de BIM Engineering aan de Saxion Hogeschool in Enschede.

Missie Mangineers Meer lezen Inklappen

Door de snel veranderende omstandigheden is er – met name in de bouwbranche -een enorme behoefte aan organisatieontwikkeling. Voor een succesvolle toekomst is een integrale aanpak nodig waarbij de mensen op de voorgrond staan en waarbij de digitale hulpmiddelen voor ze werken. Visie/strategie, mensen, processen en informatie bij elkaar brengen, is hierbij de juiste route. Die weg slaan we graag samen met onze opdrachtgevers in. We hebben de kennis en ervaring op alle aspecten in huis en begeleiden ze met inzet en enthousiasme naar de volgende succesvolle fase in het bestaan van hun organisatie.

Visie Mangineers Meer lezen Inklappen

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van organisaties door digitale hulpmiddelen voor de betrokken medewerkers en teams te laten werken en niet andersom. Door het verbinden van proces, informatie en mensen in een integrale aanpak brengen we bij organisaties vernieuwing, versnelling, vergemakkelijking en verbetering. Over 5 jaar willen we de organisatieontwikkelaar zijn die in dit werkveld in Twente, Nederland en Duitsland als topbedrijf gezien wordt.