BIM Basic diensten

BIM modeleur

Heb je versterking van jouw team nodig in de vorm van modelleur, dan kunnen we je op project- of urenbasis ondersteunen. Zowel Revit- als Allplan-systemen beheersen wij voor diverse typen opdrachten. Graag gaan we in gesprek om de behoefte in kaart te brengen.

BIM trainingen

Met deze BIM-basistraining weet je in korte tijd wat het begrip BIM nou eigenlijk inhoudt en wat de toepassing ervan betekent voor het ontwerpen, engineering, bouwen en beheren. Je krijgt inzicht in de achtergronden en uitgangspunten van BIM en begrijpt de essentie van de systematiek met het bijbehorende proces. Na afloop van deze basistraining heb je een goed beeld van de impact die BIM heeft op je werk en organisatie.

Plan2BIM

Wil je bestaande 2D-tekeningen omzetten naar 3D-modellen met relevante informatie, dan kan Mangineers je hiermee helpen. Voorafgaand aan het uitvoeren, begeleiden we je bij het in kaart brengen van de behoefte. Modellen moeten immers een doel en een behoefte vervullen, waarin kwaliteit voorop staat en de modellen voldoen aan de standaarden én aan jouw wensen.

Scan2BIM

Heb je alle details nodig voor het maken van een Ist-model, dan is deze methode het meest geschikt. Voordat we gaan scannen, gaan we samen vaststellen op welk niveau je model gemaakt moet worden. Deze behoefte komt voort uit het verdere gebruik van het Ist-model.

Woningcartotheek

Bij Mangineers kunnen we 3D-modellen voor je uitwerken en bijbehorende tekeningen aanreiken die voldoen aan diverse eisen. Heb je de wens om een woningcartotheek op te zetten, dan gaan we eerst samen vaststellen welke onderliggende behoefte er speelt.

Artist impressions

Met onze interieur-, exterieur- en luchtfoto artist impressions geef je jouw projecten de best mogelijke uitstraling. Deze zijn essentieel bij de presentatie van je architectuurproject. Wij maken 3D artist impressions waarmee je het juiste gevoel overbrengt om potentiële klanten te overtuigen.

Animatie

Met een 3D-animatie kun je een nieuwbouwproject precies zo presenteren als gewenst en breng je de juiste sfeer over om je doelgroep te overtuigen. Ook is het een krachtig hulpmiddel bij de verkoop van woningen.

Inrichten Revit (Template)

Wil je graag een template ingericht hebben naar de wensen en behoeftes van je eigen bedrijf? Mangineers kan dat voor je verzorgen. Natuurlijk hebben we ook een standaard template beschikbaar, maar maatwerk is beter dan vrijwel ieder standaard template.

Revit basis straining

In deze training gebruiken we alle benodigde BIM-basistheorieën en passen deze direct toe in het modelleren van je Revit-model. Je leert werken met de basisfunctionaliteiten van Revit en past de geleerde kennis direct toe in de praktijk. Na afloop van de cursus werk je op een hoogwaardige en betrouwbare manier met Revit in 3D, waarbij de modeldata kloppend is voor de open BIM-standaarden.

Inrichten Allplan (Template)

Wil je graag een template ingericht hebben naar de wensen en behoeften van je eigen bedrijf? Mangineers regelt het voor je. Natuurlijk hebben we ook een standaard template beschikbaar, maar maatwerk is beter dan vrijwel ieder standaard template.

Allplan basis training

In deze training gebruiken we alle benodigde BIM-basistheorieën en passen deze direct toe in het modelleren van je Allplan-model. Je leert werken met de basisfunctionaliteiten van Allplan en past de geleerde kennis direct toe in de praktijk. Na afloop van de cursus werk je op een hoogwaardige en betrouwbare manier met Allplan in 3D, waarbij de modeldata kloppend is voor de open BIM-standaarden.

Allplan gevorderde training

De gevorderde training zal altijd in relatie staan met de diensten die je als bedrijf aanbiedt. In onderling overleg wordt de inhoud van de training vastgesteld,  ingepland en uitgevoerd.

Michel Mossel Managing Director at MANgineers

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen?

Investeer nu in de toekomst en begin nu met voorop lopen

"*" geeft vereiste velden aan